Festa de cap d'Any a l'Ateneu

Aquest any, la Brigada Júlio Antonio Mella, l'Espurna (Joves Solidaris) i l'Assemblea de Joves de Gramenet del Besòs organitzem conjuntament la festa de Cap d'Any a l'Ateneu Popular Júlia Romera.
Com cada any, la festa comença a la plaça de la vila a la 1h de la matinada. Aquest serà el punt de partida del cercavila que recorrerà alguns carrers del centre de la nostra ciutat. El cercavila té la intenció de recollir a totes les indecises i tots els indecisos que no saben on anar per cap d’any i portar-los cap a l’Ateneu, on tot just arribar, continuarem la gran festa de començament d’any.

Des de l'organització, volem donar a conèixer la voluntat que tenim de transmetre la nostra posició clarament contrària al negoci de les dogues i la màfia que l'envolta. Fem una crida al jovent perquè deixi de banda les drogues, ja que no deixen de ser un instrument més per callar la veu de aquells que diuen, són el futur.

Éssent així però, entenem també que l'oci destinat al jovent no deixa de ser un altre negoci, a l'abast de pocs, amb preus elevadíssims. Per això els preus de la festa seran populars, donant la possibilitat a tothom de poder venir i passar-s'ho bé. No hem d'oblidar tampoc, que les festes i els concerts són una de les poques vies que tenim les organitzacions per autogestionar els nostres projectes.

Així doncs, us convidem a totes i tots a venir a l’Ateneu per Cap d’Any. Trobareu festa tota la matinada, muntada per joves de la ciutat amb ganes d’oferir una alternativa real a la ciutat al negoci de la festa i de l’oci establert.

01:00h Plaça de la Vila "Cercavila"

01:30h-02:00h Ateneu Popular Júlia Romera (c/Santa Rosa núm. 18)


Informació donada per la Comissió de Cap d'Any

1 comentari:

Anònim ha dit...

Les drogues interesen a qui permet la seva entrada per tal que tots aquells joves conscients, deixin d'estar-ho.
EL NOSTRE SUPORT A LES VÍCTIMES DE LES DROGUES, EL NOSTRE ODI A TOTS AQUELLS QUE PROVOQUEN LES VÍCITIMES.