Fòrum Social Català: un altre món és possible


El passat divendres, Jordi Calvo, membre de Justícia i Pau va presentar el Fòrum Social Català a l'Ateneu Popular Julia Romera de Gramenet del Besòs, que es realitzarà el cap de setmana del 25 al 27 de Gener a la Universitat de Barcelona (Plaça Universitat).

A hores d'ara, més d'un centenar d'entitats i organitzacions polítiques, cíviques i socials s'hi han adherit, ja sigui donant suport o bé programant activitats i tallers. D'aquestes destaca l'heterogeneïtat i diversitats amb entitats com: Assemblea d’ Entitats Ecologistes de Catalunya, Assemblea per la Regularització Sense Condicions, Col·lectiu Gay de Barcelona, EDPAC, Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona, Justicia i Pau, Plataforma Aturem la Guerra, Maulets, Revista Illacrua, Sindicat d’ Estudiants dels Països Catalans, V de vivienda, Xarxa contra el tancament...

Podeu trobar i descarregar el programa d'activitats a: http://www.forumsocialcatala.cat/spip.php?article51

Cal destacar, l'Assemblea de Moviments Socials que es farà dissabte 26 de Gener a les 19h, i la manifestació que es durà a terme diumenge 27 de Gener a les 12h a la Plaça Universitat.